Symbivita.cz - lékařská poradna
Symbivita.cz - informační server

Přírodní prostředky a zdravotní materiál

OBSAH KOŠÍKU Symbinatur - zobrazit obsah košíku
Položek: 0 ks
Celkem: 0,- KčSymbinatur - zobrazit obsah košíku
SYMBINATUR - Kontakt

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SPOLEČNOSTI SYMBINATUR S.R.O.



Společnost SYMBINATUR s.r.o.
DIČ 28302559, se sídlem NIKOLČICE 316, PSČ 69171, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 59726, kontaktní e-mail: dfm(zavináč)symbinatur.com, tel.: 731129404.

SYMBINATUR provozující internetový obchod na www.symbinatur.com nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jsme registrováni na úřadu pro ochranu osobních údajů.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, jsou využita pro úkony přímo související s vaší objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům.

Zpravodaj SYMBINATUR
Klient je vyzván k souhlasu, zda chce dostávat každý měsíc Zpravodaj SYMBINATUR. Ten obsahuje informace o článcích, novinkách, marketingových službách apod. Pro tento účel nejsou potřeba žádné osobní údaje, kromě e-mailové adresy, na kterou zpravodaj dochází. Zasílání zpravodaje je možno kdykoliv zrušit. Na konci zpravodaje je o tom klient zpraven.

MUDr. P. Šácha






Symbinatur - Zpravodaj emailem
Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách. (Ochrana osobních údajů)
Symbinatur - Stálá nabídka
ALOE VERA+CHLOROPHYLL STAR - více ALOE VERA+CHLOROPHYLL STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Šťáva z Aloe vera obsahuje přirozeně se vyskytující antio...
CLEANSER STAR - více CLEANSER STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Směs pro zdravé trávení a střevní funkce, detoxikaci, posíl...
GOJI JUICE STAR - více GOJI JUICE STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: ...
VIRGIN OLIVE 500 STAR - více VIRGIN OLIVE 500 STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Panenský olivový olej pro pevné zdraví. Schválená zdravo...
SiberActive - více SiberActive
výrobce: Molekulární vodík
doplněk stravy speciálně upravená směs s chagou sibiřskou a čekankou ...
Penoxal 50 mg - 120 kapslí - více Penoxal 50 mg - 120 kapslí
výrobce: PENOXAL
Doplněk stravy Penoxal má 100% přírodní složení obohacené o vitamín C a ...

Symbinatur - Diskuzní fórum


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním naších stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie ve vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Zavřít

Naše společnost je partnerem Lyoness

O bližší informace jak využít slevový systém a výhody při Vašem nákupu v našem E-shopu, jak se registrovat a podobně, nás kontaktujte na dfm(zavináč)symbinatur.com.

Symbinatur - Nejzajímavější seriály