Symbivita.cz - lékařská poradna
Symbivita.cz - informační server

Přírodní prostředky a zdravotní materiál

OBSAH KOŠÍKU Symbinatur - zobrazit obsah košíku
Položek: 0 ks
Celkem: 0,- KčSymbinatur - zobrazit obsah košíku
SYMBINATUR - Kontakt

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SPOLEČNOSTI SYMBINATUR S.R.O.



Společnost SYMBINATUR s.r.o.
DIČ 28302559, se sídlem NIKOLČICE 316, PSČ 69171, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 59726, kontaktní e-mail: dfm@symbinatur.com, tel.: 731129404.

SYMBINATUR provozující internetový obchod na www.symbinatur.com nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jsme registrováni na úřadu pro ochranu osobních údajů.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, jsou využita pro úkony přímo související s vaší objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům.

Zpravodaj SYMBINATUR
Klient je vyzván k souhlasu, zda chce dostávat každý měsíc Zpravodaj SYMBINATUR. Ten obsahuje informace o článcích, novinkách, marketingových službách apod. Pro tento účel nejsou potřeba žádné osobní údaje, kromě e-mailové adresy, na kterou zpravodaj dochází. Zasílání zpravodaje je možno kdykoliv zrušit. Na konci zpravodaje je o tom klient zpraven.

MUDr. P. Šácha






Symbinatur - Zpravodaj emailem
Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách. (Ochrana osobních údajů)
Symbinatur - Stálá nabídka
NONI GOLD STAR - více NONI GOLD STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Každé dvě vteřiny se vypije jeden litr Noni! Teď... teď... ...
L-CARNITINE STAR - více L-CARNITINE STAR
výrobce: STARLIFE
Doporučené dávkování Ráno 20 ml a večer 20 ml nalačno. Základní jednorázová ...
EMPEROR STAR - více EMPEROR STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Formule pro každého, kdo potřebuje být bystrý, čilý a plný ...
MULTI STAR 500 ml - více MULTI STAR 500 ml
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Doplnění všech minerálů, stopových prvků, vitaminů, esenciá...
SPIRULINE STAR - více SPIRULINE STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Díky svému složení napomáhá navodit pocit plnosti ... pomoc...
CHROMIUM STAR - více CHROMIUM STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Je-li v těle chrómu dostatek, může inzulín správně fungovat...

Symbinatur - Diskuzní fórum


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním naších stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie ve vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Zavřít

Naše společnost je partnerem Lyoness

O bližší informace jak využít slevový systém a výhody při Vašem nákupu v našem E-shopu, jak se registrovat a podobně, nás kontaktujte na dfm@symbinatur.com.

Symbinatur - Nejzajímavější seriály