Symbivita.cz - lékařská poradna
Symbivita.cz - informační server

Přírodní prostředky a zdravotní materiál

OBSAH KOŠÍKU Symbinatur - zobrazit obsah košíku
Položek: 0 ks
Celkem: 0,- KčSymbinatur - zobrazit obsah košíku
SYMBINATUR - Kontakt

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VE SPOLEČNOSTI SYMBINATUR S.R.O.



Společnost SYMBINATUR s.r.o.
DIČ 28302559, se sídlem NIKOLČICE 316, PSČ 69171, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 59726, kontaktní e-mail: dfm(zavináč)symbinatur.com, tel.: 731129404.

SYMBINATUR provozující internetový obchod na www.symbinatur.com nakládá s vašimi osobními údaji v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Jsme registrováni na úřadu pro ochranu osobních údajů.

Osobní data, která kupující uvede při objednání, jsou využita pro úkony přímo související s vaší objednávkou. Data jsou uchovávána a zpracovávána dle platných právních předpisů, slouží výhradně pro naši potřebu a nebudou poskytnuta jiným subjektům.

Zpravodaj SYMBINATUR
Klient je vyzván k souhlasu, zda chce dostávat každý měsíc Zpravodaj SYMBINATUR. Ten obsahuje informace o článcích, novinkách, marketingových službách apod. Pro tento účel nejsou potřeba žádné osobní údaje, kromě e-mailové adresy, na kterou zpravodaj dochází. Zasílání zpravodaje je možno kdykoliv zrušit. Na konci zpravodaje je o tom klient zpraven.

MUDr. P. Šácha






Symbinatur - Zpravodaj emailem
Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách. (Ochrana osobních údajů)
Symbinatur - Stálá nabídka
VITAMIN C LIPOSOMAL PLUS - více VITAMIN C LIPOSOMAL PLUS
výrobce: AVITA
Potravní doplněk - 1000 mg tekutého vitaminu C s využitím liposomů jako sys...
APPLE CIDER VINEGAR - více APPLE CIDER VINEGAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy ocet pomáhá zlepšovat trávení, normalizuje pochyb a činno...
NONI FOR MEN STAR - více NONI FOR MEN STAR
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: Sl...
RED CLOVER - více RED CLOVER
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Přispívá ke klidu a vyrovnanosti ženy v období menopauzy. ...
RESPIRAL - více RESPIRAL
výrobce: STARLIFE
Doplněk stravy Zlepšuje funkci dýchacího ústrojí Schválená zdravotní tv...
LECITHIN STAR - více LECITHIN STAR
výrobce: STARLIFE
Potravní doplněk se sladidlem Lecitin je stavebním prvkem buněčných stě...

Symbinatur - Diskuzní fórum


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním naších stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie ve vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Zavřít

Naše společnost je partnerem Lyoness

O bližší informace jak využít slevový systém a výhody při Vašem nákupu v našem E-shopu, jak se registrovat a podobně, nás kontaktujte na dfm(zavináč)symbinatur.com.

Symbinatur - Nejzajímavější seriály